Kestävyysraportti

Tästä raportista voit lukea enemmän ODINin tavasta toimia kestävän kehityksen hyväksi ja siitä, mitä olemme tehneet vuonna 2019.

Poimimme osakkeet yksitellen ja punnitsemme tarkasti valitsemamme yritykset. Kestävyysperiaatteet vaikuttavat pitkällä aikavälillä yhtiöiden arvonmuodostukseen ja siksi kestävyyteen liittyvät arviot ovat keskeinen osa kaikkia sijoituspäätöksiä.

Vuonna 2012 allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet. Tämä tarkoittaa, että sitoudumme ottamaan huomioon toimintojen vastuullisuuden ja kestävyyden periaatteet arvioissamme yhtiöistä ja salkuista sekä raportoimaan niistä.

Vuoden 2019 aikana perustimme ODINiin ESG-komitean. Tällä foorumilla keskustelemme ongelmallisista aiheista ja laadimme ratkaisuja koko organisaatiota varten. Sen lisäksi, että keskitymme tähän aihepiiriin omistuksiimme kuuluvissa yhtiöissä, pyrimme myös itse yrityksenä lisäämään toimintamme kestävyyttä. Tähän asia, johon aiomme tulevana vuotena käyttää enemmän aikaa.

 

Lue lisää >>

 

Tilaa ODINin uutiskirje

Pysy ajan tasalla rahastojesi kehityksestä ja siitä, miten pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuoton sijoittamalla. Lisäksi saat hyödyllisiä säästämisvinkkejä matkan varrella.