ODINille uusi sijoitusjohtaja

Vegard Søraunet on nimitetty ODINin sijoitusjohtajaksi 1. marraskuuta alkaen. Hän toimii tällä hetkellä ODIN Sverige ja ODIN Norden -rahastojen vanhempana salkunhoitajana, mihin tehtäviin hän aikoo keskittyä täydellä tarmolla myös jatkossa.

Olemme tavattoman iloisia siitä, että Vegard on ottanut vastaan sijoitusjohtajan tehtävän. Hänellä on pitkä kokemus ODINin salkunhoitajana. Vegardilla on myös ollut keskeinen rooli ODINin sijoitusprosessin ja työskentelymenetelmien kehittämisessä. Vegard on aiemmin myös vastannut Pohjoismaiden tiimistä ja ollut siinä tehtävässä myös johtoryhmän jäsen.  Olen hyvin luottavainen sen suhteen, että vakiintunutta ODIN-mallia sovelletaan hänen johdollaan erinomaisella tavalla jatkossakin, toteaa ODINin toimitusjohtaja Rune Selmar.

Vegard Søraunet on valmistunut ekonomiksi Norjan kauppakorkeakoulusta (BI) pääaineenaan rahoitusala. Hän on myös valmistunut laskentatoimen maisteriksi ja on työskennellyt PWC:llä tilintarkastajana. Hän tuli ODINin palvelukseen analyytikoksi vuonna 2006, kaksi vuotta myöhemmin hänet nimitettiin salkunhoitajaksi ja nyt sijoitusjohtajaksi.

– ODINilla on selkeä sijoitusfilosofia, salkunhoitajat ja analyytikot muodostavat itsenäisen erittäin hyvin toimivan tiimin, jonka kanssa on ilo työskennellä. Tämä tarjoaa minulle loistavan tilaisuuden jalostaa ODIN- mallia entisestään ja kehittää organisaatiotamme eteenpäin, Søraunet sanoo.

Tilaa ODINin uutiskirje

Pysy ajan tasalla rahastojesi kehityksestä ja siitä, miten pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuoton sijoittamalla. Lisäksi saat hyödyllisiä säästämisvinkkejä matkan varrella.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.