ASIAKASTIEDOTE

Olemme nyt perustaneet oman osuusrekisterin, ja helmikuun 2018 aikana siirrämme osuutesi ODINin hallinnoimalle tilille.

Mitä sinun on tehtävä?
Sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Me hoidamme kaiken. Ainoa asia, joka kannaltasi muuttuu, on uusi tilinumero, jolle osuutesi rekisteröidään. Rahasto-osuuksien siirto VPS:stä ODINiin ei aiheuta muutoksia kustannuksiin eikä verotukseen, ja kaikki oikeutesi rahastoasiakkaana pysyvät ennallaan.

Tieto siirrosta
Kun siirto on tapahtunut, saat VPS:ltä ilmoituksen, joka vahvistaa siirron tapahtuneeksi. Siirtoajankohta oli 19.2.2018.

Miksi tämä muutos?
Haluamme tehdä kaiken helpommaksi asiakkaillemme. Jatkossa saat kaikki asiakkuuttasi koskevat viestit suoraan meiltä. Aiemmin VPS:ltä saamasi tiedotteet tulevat muutoksen jälkeen suoraan meiltä ODIN Online -postilaatikkoosi.

Katso rahastosi ODIN Onlinessa
Asiakkaana sinulla on pääsy ODIN Onlineen. Se on ODINin sinulle kehittämä kaupankäyntiratkaisu, josta saat milloin tahansa hyvän kokonaiskuvan rahastoistasi. Siirron jälkeen löydät uuden tilinumerosi, kun kirjaudut ODIN Onlineen. Kirjautuminen ODIN Onlineen onnistuu omilla pankkitunnuksillasi osoitteessa odin.fi.

Suosittelemme sinulle kirjautumista, koska olemme päivittäneet yhteystietosi. Saamme jatkossa osoitteesi Suomen väestörekisteristä mutta jos haluat käyttää eri osoitetta, pyydämme ilmoittamaan siitä meille sähköpostitse.

Onko sinulla kysyttävää?
Jos haluat kysyä jotain, toivomme sinun ottavan yhteyttä asiakaspalveluumme Suomessa,

Ystävällisin terveisin

ODIN Forvaltning AS

 

Tilaa ODINin uutiskirje

Pysy ajan tasalla rahastojesi kehityksestä ja siitä, miten pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuoton sijoittamalla. Lisäksi saat hyödyllisiä säästämisvinkkejä matkan varrella.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.