Förvaltaren för ODIN Fastighet slutar på ODIN Forvaltning AS

Thomas Nielsen, förvaltare för ODIN Fastighet, har valt att lämna sitt uppdrag efter fem år på ODIN Forvaltning AS, varav fyra år som förvaltare för ODIN Fastighet.

– Thomas har varit en uppskattad medarbetare och vi önskar honom lycka till med sin nya utmaning, säger investeringschef Vegard Søraunet.

Ordnad övergång av förvaltaransvaret

Investeringschef Vegard Søraunet övertar ansvaret för ODIN Fastighet tills att en långsiktig lösning är på plats.

– Thomas kommer att arbeta nära mig till dess att vi hittat en efterträdare. På så sätt får vi en ordnad övergång av förvaltaransvaret i linje med ODINs filosofi, säger Søraunet.


Rekryteringen av en ny förvaltare till fonden är redan igång

– Arbetet med att hitta en efterträdare till Thomas har inletts. Här tittar vi på både interna och externa kandidater. Målet är att hitta den bäst lämpade kandidaten för att säkerställa en robust förvaltning som borgar för nöjda kunder, säger Søraunet.

Fondens mandat ligger fast

Fonden kommer att fortsätta att erbjuda ett bra och flexibelt sätt att investera i det nordiska fastighetsbeståndet.

– ODIN Fastighet har Norden som investeringsområde. Området täcks redan väl av vårt Norden-team som består av fem personer, varav tre förvaltare och två analytiker. Till dess att en ny förvaltare är på plats har vi god överblick över vad som händer i de börsnoterade fastighetsbolag som fonden investerar i, säger Søraunet.

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.