Prissänkning i ODIN Norden

Den 1 november 2018 sänker vi förvaltningsavgiften i ODIN Norden med 0,5 procentenheter till 1,5 %. Din fond blir billigare. Att tänka på om du jämför fonder är att avgiften alltid är dragen när avkastningen visas.

Vi på ODIN eftersträvar enkelhet för våra kunder. Vi har inga avgifter för köp eller sälj av fonderna och vi har aldrig haft någon resultatbaserad avgift. Det är vår önskan att det ska vara enkelt att förstå vad kostnaden för fonden är. Den 1 november 2018 sänker vi den årliga förvaltningsavgiften i ODIN Norden med 0,5 procentenheter till 1,5 %.

ODIN Norden är en värld i miniatyr – diversifiering i linje med världsindexen på det sektormässiga planet. I ODIN Norden får du ta del av exponeringen mot nischbolag som gör en global resa. Nordiska bolag präglas som regel av god transparens och bra ägarstyrning. Historiskt sett har bolagen i Norden presterat lönsamhet i världsklass. Detta har lett till att börsutvecklingen på de nordiska aktiemarknaderna avkastningsmässigt varit på topp, trots att det svängt lite grann.

ODIN Norden består av en koncentrerad portfölj. De bästa idéerna från landsfonderna konkurrerar med varandra i ett nordiskt sammanhang. Fonden består av kvalitetsbolag som ger god avkastning på kapitalet och har tydliga konkurrensfördelar. Detta gör fonden väl rustad för fortsatt god utveckling framöver.

ODIN Nordens förvaltare Vegard Søraunet och Truls Haugen

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.