Ge en smart gåva med högt värde

I jakten på den perfekta presenten, både till liten och till stor, kan det vara smart att tänka i lite andra banor. Och lite framåt. En investering i en aktiefond kan bli den mest lönsamma gåva du någonsin har gett bort.

Vad ger man till släktingar som har allt? Vad ger man till sig själv? Kanske är svaret en slant i en aktiefond? Du ska veta att detta kan bli en extra lönsam present, som både du och den du vill fira kan ha bra nytta av.

Ett fondsparande är en perfekt present vid alla tillfällen – jul, födelsedag eller konfirmation. På lång sikt kan pengar som sparas i en ODIN-fond hjälpa till att uppfylla små och stora drömmar. ODINs förvaltare letar hela tiden efter de bästa möjligheterna till en bra avkastning, så att din gåva ökar i värde. Enkelt att köpa, bra att få.

Regelbundet sparande eller engångsköp

Du kan antingen göra ett engångsköp eller börja med ett regelbundet sparande. Det innebär att du köper och ger bort andelar i en aktiefond genom en regelbunden överföring en gång per år. Minsta sparbelopp är 50 euro.

Enkelt att köpa, bra att få

Om du redan är kund är det enkelt att köpa en gåva på ODIN Online. Du som inte är kund, men som vill köpa en gåva till någon annan kan använda en teckningsblankett. Fyll i blanketten och skicka den via e-post till info@odin.fi. Du kan även skicka den via fax eller post.