Useiden ODIN-rahastojen sääntömuutokset

ODIN on saanut Norjan finanssivalvonnalta (Finanstilsynet) 27.5.2016 päivätyn luvan pyyntöönsä muuttaa arvopaperirahastojen ODIN Kiinteistö, ODIN Energi, ODIN Europa, ODIN Finland ja ODIN Norge sääntöjä.

Finanstilsynet antoi luvan muuttaa sääntöjä ilman velvoitetta järjestää erillinen osuudenomistajien kokous.

Sääntöjen muutos alentaa enimmäispalkkioita, jotka ODIN voi periä rahasto-osuuksien merkinnästä ja lunastuksesta. Uusi merkintämaksu on enintään 0,25 prosenttia merkintäsummasta, kun se oli aiemmin 3,0 prosenttia. Uusi lunastusmaksu on enintään 0,25 prosenttia lunastussummasta, kun se oli aiemmin 0,5 prosenttia.

ODIN ei tällä hetkellä veloita merkintä- eikä lunastusmaksuja, eikä se suunnittele niiden käyttöönottoa. Siksi sääntöjen muutoksella ei ole käytännön merkitystä osuudenomistajille.

Sääntömuutokset tulevat voimaan 16.6.2016.

Saat lisätietoja soittamalla ODINin asiakaspalveluun. puh. 09 4735 5100, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@odin.fi

Tilaa ODINin uutiskirje

Pysy ajan tasalla rahastojesi kehityksestä ja siitä, miten pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuoton sijoittamalla. Lisäksi saat hyödyllisiä säästämisvinkkejä matkan varrella.