ODIN Onlinen käyttäminen yritysasiakkaana

Seuraa yrityksen rahastosalkkua ja käy rahastokauppa sähköisesti ODIN Online –palvelussa.

Sinulla on nyt myös mahdollisuus kirjautua yritysasiakkaana ODIN Onlineen. Yritys voi määrätä vastuuhenkilöitä, joilla on oikeus hallinnoida rahastosalkkua. Vastuuhenkilöiksi rekisteröidyt henkilöt voivat kirjautua omilla pankkitunnuksilla järjestelmään.

Miten rekisteröiminen tapahtuu?
Vastuuhenkilöiden määrittäminen onnistuu tämän lomakkeen avulla: Rekisteroityminen-ODIN-Online-palvelun-kayttajaksi-fi

Yrityksen allekirjoitusoikeutettu allekirjoittaa lomakkeen. Vastuuhenkilöt rekisteröidään järjestelmään heti kun lomake on vastaanotettu. Kirjautuminen onnistuu seuraavana pankkipäivänä.

Lomake lähetetään osoitteeseen:
ODIN Rahastot, Tunnus 5015653, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Postimaksu on maksettu puolestanne.

Ohjeet
Rekisteröidylle toimijalle (joko tosiasiallinen edunsaaja tai henkilö, jolla on valtakirja toimia yhtiön puolesta) annetaan oikeus kirjautua ODIN Onlineen henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Henkilö/henkilöt voi/voivat hallinnoida yhtiön rahastosalkkua ja ODIN-tiliä sekä suorittaa merkintöjä, lunastuksia ja vaihtoja.

Yhtiö sitoutuu pitämään listan rekisteröidyistä toimijoista ajan tasalla. Kaikilla käyttäjillä on oikeus poistaa toimijoita sähköisesti ODIN Onlinen kautta. Mikäli uusia toimijoita halutaan liittää tilille, tulee tästä ilmoittaa ODINille kirjallisesti, tosiasiallisen toimijan allekirjoittamana.

Mikäli sinulla on kysyttävää kirjautumisesta, ole meihin yhteydessä. Tavoitat meidät numerosta 09 4735 5100 tai info@odin.fi.