Om oss

ODIN är en av Nordens ledande fondförvaltare. På uppdrag av våra andelsägare jobbar vi hårt varje dag för att skapa värde för framtiden.

Varför ska du spara i fonder hos ODIN?

Goda investeringsbeslut är beroende av gott omdöme och gott omdöme är enbart mjöligt genom relevant kunskap. I ODIN känner vi företagen vi investerar i ut och in och vi vet till 100% varför vi har valt dem som innehav i våra portföljer. Det är enbart företag som vi menar skapar värde över tid.

Historia, vision och värderingar

Goda värderingar och nordisk kultur
ODIN är en av Nordens ledande fondförvaltare. Med en lång historia och solid kunskap kommer vi fortsätta skapa värden för framtiden, både för dig som kund, för våra anställda och våra ägare. Här är historien, vår vision och våra värderingar.

Våra förvaltare

Möt ODINs team av förvaltare
Att dela kunskap och information, samarbeta i team och arbeta mot ett gemensamt mål är stöttestenarna inom ODINs förvaltningskultur. När flera erfarna förvaltare jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål, blir helheten större än summan av delarna. Vår förvaltningskultur och vår laganda är därför helt avgörande element i vår framgång.

Administration

Så här skyddar vi dina personupplysningar och säkerställer dina rättigheter
Här finner du information om hur vi skyddar dina personupplysningar och säkerställer dina rättigheter som kund hos oss. Du finner också information om vilka rutiner och metoder vi jobbar efter och om vilka krav vi är pålagda.