Hallinnointipalkkion muutos

1. tammikuuta 2020 alkaen seuraavien rahastojen vuotuinen hallinnointipalkkio alennetaan 2 %:sta 1,5 %:iin: ODIN Europa C, ODIN USA C ja ODIN Emerging Markets C.

ODIN Norden C:n, ODIN Norge C:n, ODIN Kiinteistö C:n ja ODIN Global C:n hallinnointipalkkio on ennestään 1,5% ja ODIN Sverige C:n hallinnointipalkkio on 1,2 %.

B-luokkien hallinnointipalkkio kaikissa osakerahastoissa on 1,0 %. Minimimerkintä näissä on 100 000 €.

ODIN hoitaa osakerahastoja aktiivisesti ja indekseistä riippumatta. Kaikkia sijoituksia analysoidaan jatkuvasti ja sijoitusprosessi on perusteellinen. Kaikki ODINin rahastot ovat keskittyneitä ja niissä on korkea aktiivinen osuus. Pyrimme löytämään arvoa luovia laatuyhtiöitä, jotka tekevät hyvää tulosta vuodesta toiseen.

Asiakkuuden avaaminen on luonnollisesti meillä maksutonta. Emme myöskään missään vaiheessa peri palkkioita rahasto-osuuksien merkinnän, vaihdon tai lunastuksen yhteydessä summasta riippumatta.

Tilaa ODINin uutiskirje

Pysy ajan tasalla rahastojesi kehityksestä ja siitä, miten pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuoton sijoittamalla. Lisäksi saat hyödyllisiä säästämisvinkkejä matkan varrella.