Ammattimaiset sijoittajat

Institutionaalisena asiakkaana ODINilla saat räätälöityä ja tiivistä palvelua omalta yhteyshenkilöltäsi. Seuranta ja raportointi koskien markkinanäkemyksiämme, salkkutilannettasi ja rahastojasi sovitetaan sinulle parhaiten sopivaan muottiin.

ODIN - arvo tulevaisuudelle

Emme vaihda suuntaa kulloisenkin tuulen mukaan vaan katsomme, että salkunhoidossa on yhtä paljon kyse taidosta kuin tietämyksestä. Tuloksemme perustuu filosofiamme pitkäjänteiseen ja tarkkaan noudattamiseen. Pyrkimyksenämme on löytää liiketoiminnaltaan kannattavia ja taseeltaan terveitä yhtiöitä juuri silloin, kun niiden hinta on markkinoilla houkutteleva.

Kaupankäyntirutiinit

Selkeää ja joustavaa
Tavoitteenamme on, että kaupankäynti ODINin kanssa on mahdollisimman helppoa ja joustavaa. Kaupankäynti tapahtuu sähköisesti ja suoraan ODINin kanssa.

Raportointi ja seuranta

Yksilöllinen raportointi
ODIN pyrkii tarjoamaan raportointia, rahastoseurantaa ja asiakaspalvelua korkeimman laatuvaatimuksen mukaan. Institutionaalisena asiakkaanamme saat sinulle parhaiten sopivat työkalut rahastojen seurantaan. Palvelumme räätälöidään tarpeittesi mukaan.

Salkunhoitajamme

ODINin salkunhoitotiimi
ODINin salkunhoitokulttuurin tukipilareina ovat tietämyksen ja informaation jakaminen, hedelmällisen tiimityön tekeminen ja pyrkimys saavuttaa yhteinen tavoitteemme. Kun useat kokeneet salkunhoitajat tekevät yhdessä työtä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi, kokonaisuudesta tulee isompi kuin osiensa summa. Siksi salkunhoitokulttuurimme ja joukkuehenkemme ovat menestyksemme keskeisiä tekijöitä.

Yhteyshenkilöt