Säästämisneuvoja

Olet kuullut tämän ennenkin: säästäminen on tärkeää. Kerromme sinulle, mitä seikkoja sinun tulee ottaa säästämisessä huomioon ja miksi sinun kannattaa säästää osakerahastoon. Autamme sinut myös säästämisen alkuun.

Vaurastu hitaasti – ryhdy rahastosäästäjäksi!

Jos haluat hyvää tuottoa, joudut väistämättä sietämään myös osakemarkkinoiden heilahteluja. Tuottoa synnyttävät nimittäin nimenomaan osakemarkkinoiden heilahtelut. Voit ajan mittaan odottaa saavasi rahastosäästämisestä 3–6 prosentin vuotuisen lisätuoton esimerkiksi pankkisäästämiseen verrattuna.

Miten säästän rahastoon?

Miten rahastosäästäminen onnistuu?
Vain hyvin harva meistä on syntynyt kultalusikka suussa. Joudumme yleensä säästämään kauan pystyäksemme hankkimaan suuren omaisuuden. Osakerahastot tarjoavat parhaat mahdollisuudet saada aikaan pitkän aikavälin taloudellista riippumattomuutta.

Säästä eläkkeeseen

Nauti mukavasta elämästä eläkeläisenä
Monet yllättyvät huomatessaan, kuinka paljon tulot pienenevät heidän siirtyessään eläkkeelle. Jos ryhdyt säästämään tänään, sinun ei tarvitse olla huolissasi vaan voit odottaa innolla eläköitymispäivääsi.

Säästä lapselle

Anna lapsellesi tai lapsenlapsellesi turvallinen alku
Jos ryhdyt säästämään osakerahastoon varhaisessa vaiheessa, lapsilla on mukavasti rahaa käytettävissään silloin, kun he tarvitsevat sitä kipeimmin.