Meistä

ODIN on yksi Norjan johtavista osakerahastoja hallinnoivista rahastoyhtiöistä. Päivittäisessä työssämme pyrimme luomaan lisäarvoa tulevaisuuuteen osuudenomistajillemme.

Näin sijoitamme

Emme vaihda suuntaa kulloisenkin tuulen mukaan vaan katsomme, että salkunhoidossa on yhtä paljon kyse taidosta kuin tietämyksestä. Tuloksemme perustuu filosofiamme pitkäjänteiseen ja tarkkaan noudattamiseen. Pyrkimyksenämme on löytää liiketoiminnaltaan kannattavia ja taseeltaan terveitä yhtiöitä juuri silloin, kun niiden hinta on markkinoilla houkutteleva.

Historia, visio ja arvot

Pohjoismaiset arvot
ODIN on yksi Norjan johtavista osakerahastoja hallinnoivista rahastoyhtiöistä, ja tavoitteenamme on säilyttää tämä asema myös jatkossa. Pitkän historiamme ja vankan tietämyksemme turvin luomme lisäarvoa tulevaisuuteen sekä sinulle asiakkaana, omille työntekijöillemme että omistajillemme.

Salkunhoitajamme

ODINin salkunhoitotiimi
ODINin salkunhoitokulttuurin tukipilareina ovat tietämyksen ja informaation jakaminen, hedelmällisen tiimityön tekeminen ja pyrkimys saavuttaa yhteinen tavoitteemme. Kun useat kokeneet salkunhoitajat tekevät yhdessä työtä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi, kokonaisuudesta tulee isompi kuin osiensa summa.

Hallinnointi

Näin suojaamme henkilötietojasi ja turvaamme yksityisyyttäsi
Täältä löydät tietoa siitä, miten suojaamme henkilötietojasi ja turvaamme yksityisyyttäsi. Löydät myös tietoa rutiineista ja määräyksistä, jonka mukaan työskentelemme ja jotka olemme velvollisia noudattamaan.