Nya ansvariga förvaltare i ODIN Global och ODIN Fastighet

Harald Nissen och Håvard Opland fortsätter som förvaltare för ODIN Global och blir nu ansvariga, och Nils Hast blir ansvarig förvaltare för ODIN Fastighet.

Den 14 augusti tog Harald Nissen och Håvard Opland över som ansvariga förvaltare för ODIN Global. Båda har lång erfarenhet från ODINs internationella förvaltningsteam. Harald Nissen har arbetat på ODIN sedan 2010 och varit delförvaltare för ODIN Global sedan juli 2015. Håvard Opland har arbetat på ODIN sedan 2006 och varit delförvaltare för ODIN Global sedan september 2016.
Samtidigt som båda har varit delförvaltare av ODIN Global har de även varit ansvariga förvaltare för varsin fond. Harald för ODIN USA, vilket han varit sedan starten 2016 och Håvard för ODIN Europa, vilket han varit sedan 2013.
Ny ansvarig förvaltare för ODIN Fastighet blir Nils Hast som har arbetat på ODIN sedan 2011 och har 19 års erfarenhet inom finans. Nils är idag ansvarig förvaltare av ODIN Kreditt, en fond som investerar i nordiska och europeiska kreditobligationer (säljs endast i Norge).
Förändringarna görs i samband med att Oddbjørn Dybvad, som varit på ODIN i 15 år och varit ansvarig förvaltare av ODIN Global, och Øystein Bogfjellmo, som varit ansvarig förvaltare för ODIN Fastighet, har valt att söka nya utmaningar utanför ODIN.
”Vi har uppskattat Oddbjørn och Øystein både som förvaltare och kollegor, och önskar dem lycka till med sina gemensamma nya planer. Det är naturligtvis tråkigt att två förvaltare lämnar företaget, samtidigt som det är mycket glädjande att se att vi har så många erfarna och kompetenta förvaltare som kommer att ta över huvudansvaret och fortsätta förvalta ODINs fonder enligt vår investeringsfilosofi ODIN-modellen”, säger ODIN Fonders vd Tomas Hellström.

För mer information kontakta: Tomas Hellström, VD ODIN Fonder
E-post: tomas.hellstrom@odinfonder.se Telefon

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.