Salkunhoitajamuutoksia ODIN Global ja ODIN Kiinteistö rahastoissa

Harald Nissen ja Håvard Opland ovat ottaneet salkunhoitovastuun ODIN Global rahastosta ja Nils Hast on ODIN Kiinteistön uusi salkunhoitaja.

Harald Nissen ja Håvard Opland ovat 14. elokuuta 2020 siirtyneet ODIN Global rahaston vastuullisiksi salkunhoitajiksi. Molemmilla on laaja kokemus ODINin kansainvälisestä salkunhoidosta. Harald Nissen on työskennellyt ODINilla vuodesta 2010 ja hän on ollut ODIN Globalin avustava salkunhoitaja heinäkuusta 2015 lähtien. Håvard Opland on työskennellyt ODINilla vuodesta 2006 ja hän on ollut ODIN Globalin avustava salkunhoitaja syyskuusta 2016.

Samanaikaisesti kun molemmat ovat olleet ODIN Globalin avustavia salkunhoitajia, he ovat myös olleet vastuussa omasta rahastosta. Harald on ollut ODIN USA rahaston salkunhoitaja aloituksesta 2016 lähtien, ja Håvard on ollut ODIN Europa rahaston salkunhoitaja vuodesta 2013.

ODIN Kiinteistön uusi vastuullinen salkunhoitaja on Nils Hast, joka on työskennellyt ODINilla vuodesta 2011 ja hänellä on 19 vuoden kokemus rahoituksesta. Nils on tällä hetkellä ODIN Kreditt -rahaston, joka sijoittaa pohjoismaisiin ja eurooppalaisiin yritystodistuksiin (myydään vain Norjassa), vastaava salkunhoitaja.

Muutokset tehdään koska Oddbjørn Dybvad, joka on toiminut ODINilla 15 vuotta ja ollut ODIN Globalin vastuullinen salkunhoitaja ja ODIN Kiinteistön vastuullisena salkunhoitajana toiminut Øystein Bogfjellmo ovat päättäneet etsiä uusia haasteita ODINin ulkopuolella.

”Olemme arvostaneet Oddbjørnia ja Øysteiniä sekä salkunhoitajina että työtovereina ja toivotamme heille onnea uusissa yhteisissä suunnitelmissa. On tietysti surullista, että kaksi salkunhoitajaa jättää yrityksen, samalla kun on ilahduttavaa nähdä, että meillä on niin paljon kokeneita ja osaavia salkunhoitajia, jotka ottavat päävastuun ja jatkavat ODIN-rahastojen hallintaa sijoitusfilosofiamme ODIN-mallimme mukaisesti “, sanoo ODINin toimitusjohtaja Bjørn E. Kristiansen.

Lisätietoja antaa:

Bjørn E. Kristiansen, ODIN Forvaltning AS:n toimitusjohtaja
Sähköposti: bjorn.edvart.kristiansen@odinfond.no Puhelin: +47 907 68 697

Tilaa ODINin uutiskirje

Pysy ajan tasalla rahastojesi kehityksestä ja siitä, miten pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuoton sijoittamalla. Lisäksi saat hyödyllisiä säästämisvinkkejä matkan varrella.