Viisi tähteä Morningstarilta

Huipputodistus ODIN Emerging Marketsille

ODIN Emerging Markets on tuottanut hyvin pitkällä tähtäimellä. Tämän on huomioinut myös riippumaton Morningstar myöntämällä rahastolle täydet viisi tähteä rahastovertailussaan.

Rahasto lanseerattiin 15.11.1999 ja ODINin salkunhoitoon se siirtyi 1.12.2010. Oddbjørn Dybvad ja Vegard Søraunet jakavat rahaston salkunhoitovastuun.

”Näemme että ODINin salkunhoitofilosofia, joka perustuu arvoyritysten etsintään, toimii hyvin kehittyvillä markkinoilla. Viime aikoina kehittyvillä markkinoilla on ollut havaittavissa levottomuutta poliittisella ja taloudellisella tasolla ja siitä syystä osakkeiden arvot ovat laskeneet. Lasku luo kuitenkin hyviä sijoitusmahdollisuuksia aktiiviselle osakepoimijalle kuten ODINille. Voimme kannattavasti sijoittaa yrityksiin, joilla on hyvät tulevaisuudennäkymät. ODIN Emerging Markets – rahastolla on joustava mandaatti ja voimme sen ansiosta hyödyntää kyseisille markkinoille syntyviä sijoitusmahdollisuuksia.” sanoo salkunhoitaja Oddbjørn Dybvad.

Tilaa ODINin uutiskirje

Pysy ajan tasalla rahastojesi kehityksestä ja siitä, miten pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuoton sijoittamalla. Lisäksi saat hyödyllisiä säästämisvinkkejä matkan varrella.