Lanseeraamme ODIN USA:n

Pitkän ja perusteellisen pohjatyön jälkeen voimme ilolla esitellä uuden rahastomme, ODIN USA:n.

ODINin sijoitusfilosofia sopii erinomaisesti  USA:n kaltaiselle markkinalle. Amerikkalaisilla yrityksillä on ainutlaatuinen potentiaali kasvattaa arvoaan 300 miljoonan ihmisen suuruisilla kotimarkkinoillaan. Aktiivisina salkunhoitajina löydämme arvontuottajia jokaisella teollisuudenalalla.

USA on maailman suurin osakemarkkina, jotka ovat tarjonneet historiallisesti hyvän tuoton. Siksi USA on tärkeä osa monipuolista osakesalkkua.

«Olemme koonneet osakesalkun yrityksistä, jotka ovat johtajia omilla markkinoillaan ja omaavat hyvät kasvumahdollisuudet sekä yhdysvaltalaisilla että kansainvälisillä markkinoilla», sanoo Vigdis Almestad, joka hoitaa rahastoa yhdessä Harald Nissenin kanssa.

Kirjoittanut

Vanhempi salkunhoitaja
Vigdis Merete Almestad on ODIN Norden rahaston salkunhoitaja. Hänellä on laaja tietämys sijoitusalalta ja 25 vuoden kokemus salkunhoidosta.
Vanhempi salkunhoitaja
Harald Nissen on työskennellyt ODINilla vuodesta 2010. Tänä päivänä Harald osallistuu ODIN Global ja ODIN Sustainable Equities rahastojen salkunhoidossa.  

Tilaa ODINin uutiskirje

Pysy ajan tasalla rahastojesi kehityksestä ja siitä, miten pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuoton sijoittamalla. Lisäksi saat hyödyllisiä säästämisvinkkejä matkan varrella.